fbpx

UUDISEID STUUDIOST

Mida põnevat on lähiajal oodata?

Oktoober on suunatud meie stuudios Poola Pinup võistlusteks valmistumiseks. Alates novembrist oleme taas teie ees uute põnevate ettevõtmistega ja alustab ka selle aasta viimane tantsuline minikursus, mis sobib kõigile uutele postitantsuhuvilistele kui ka neile, kes pole veel julgenud tantsulisi tunde proovida! 

Tantsuline minikursus

“Tekita endas treeningharjumus läbi tantsulise liikumise ja loo tugavam kontakt oma naiselikkusega”

Tantsulise minikursuse eesmärgiks on tekitada treeningharjumust läbi tantsulise liikumise ning saada kontakti oma naiselikkusega. Kursuse käigus õpid selgeks kaks erinevat koreograafiat – mängleva Low Pole Dance ja voolava Exotic kava. Need on kaks tantsulist suunda, mida saab meie stuudios õppida. Kursus annab kaasa baasteadmised lihtsamatest postitantsu elementidest, Exotic stiili, Floorwork ja Stirp Plasic põhitõdedest.

Tantsulisele minikursusele on oodatud kõik tantsuhuvilised!
PS. Kursus ei eelda varasemat tantsu ega muud treeningkogemust. 

OLULINE INFO

  • Neljapäeviti 20.00 (kestvus 50 min)
    • Esimene trenn 14. november
    • Viimane trenn 12. detsember
  • Kokku 5 trenni
    • 2x Low Pole Dance
    • 2x Exotic
    • Lõpuüritus (kordame kavasid, tantsime ja filmime)
  • Kursuse kogumaksumus 55€ 

Grupp avaneb, kui on registreerunud vähemalt 6 inimest!

Tagasiside kursusele

Mõnus vaheldus argipäevale. Soovitan igale naisele, sest leiad oma naiselikkuse. Väga tore ja suur aitäh! Proovi seda ja sa ei kahetse! Hakkama saab ka siis, kui pole varem tantsinud.
See annab oma kehast imelise ülevaate. Leiad lihaseid, millest polnud varem aimugi. Ja see tunne on võrratu! Naine, sa oled imeline. Tule proovi ja naudi aega iseendale!
Ülivinge vaheldus igapäeva tegemistest ja lihtsalt kodus vedelemisest. Uskumatu, et tantsulises trennis saab keha nii palju vatti. Treenerid on mega toredad. Soovitan kindlasti ka teistele!

Registreerimine tantsulisele minikursusele:

PS. Ettemaksu tühistamise korral ei tagastata.